FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Caroli isi premiaza clientii

Caroli isi premiaza clientii

Caroli a oferit marele premiu al campaniei de fidelizare a clientilor, „Vinzi si castigi cu Caroli!”. Premiul cel mare, un Volkswagen Caddy Furgon in valoare de 13.385 euro, a fost castigat de Rodica Avram, proprietara magazinului Myke Impex SRL din Craiova.

Programul „Vinzi si castigi cu Caroli!” s-a desfasurat in perioada 01.02.2009-30.04.2009 si a fost primul program national de trade din categorie prin care au fost premiate vanzatoarele si patronii magazinelor din comertul traditional. Campania s-a desfasurat in toate filialele Caroli si a acoperit peste 600 de magazine, a premiat 2000 de vanzatoare si 16 patroni.Valoarea totala a premiilor depaseste 150.000 euro.

Campania s-a desfasurat pe baza unor stickere valorice corespunzatoare vanzarilor (un sticker corespunde vanzarilor de 500 lei cu TVA inclus). Pe parcursul promotiei clientii Caroli au putut opta pentru premiile garantate din catalog, cu conditia atingerii unuia dintre cele cinci praguri de vanzari.

La final, cei care au castigat cel putin un premiu garantat participa la tragerea la sorti pentru una dintre cele patru vacante in Grecia de cinci zile, pentru doua persoane, in valoare de 1000 euro (TVA inclus). Cele patru premii sunt acordate regional, cate un premiu pentru ficare regiune (Moldova, Muntenia, Transilvania si Bucuresti). Tragerea la sorti va avea loc pe 29.05.2009.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content