FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CarmOlimp implementeaza standardul european de calitate IFS

CarmOlimp implementeaza standardul european de calitate IFS

Compania CarmOlimp a finalizat adoptarea standardului de calitate IFS (International Food Standard), sistemul de siguranta a produselor alimentare la standarde europene urmand sa faciliteze accesul produselor CarmOlimp pe piata europeana

“CarmOlimp continua astfel planul de investitii inceput anul trecut, care are ca tinta atat cresterea cotei de piata, dar si imbunatatirea calitatii produselor marca proprie”, se arata intr-un comunicat al companiei.

IFS este un sistem de siguranta a produselor alimentare care presupune obligatia distribuitorului de a controla locatiile de fabricatie ale produselor care poarta marca sa. In plus, IFS este un standard necesar pentru producatorii de alimente care doresc sa exporte pe pietele europene.

“In Romania peste 90% din companiile care produc si furnizeaza produse alimentare nu au implementat IFS desi la ora actuala este cel mai bun standard din lume in ceea ce priveste atestarea calitatii alimentelor. Este un standard pe care putini producatori romani il cunosc, implementarea lui in Romania fiind intr-un stadiu incipient”, spune Valentin Soneriu, directorul general al CarmOlimp.

Produsele CarmOlimp sunt distribuite prin 110 de magazine, dintre care 50 unitati proprii si peste 60 de francize.

Pornita in 1993 ca o afacere de familie, CarmOlimp reuseste sa controleze intregul flux “de la furca la furculita”, avand in dotare atat terenurile agricole, fermele si fabricile de procesare, cat si lantul de distributie al produselor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content