FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cargill o aduce pe Bunica la METRO Expo

Cargill o aduce pe Bunica la METRO Expo

Cargill, lider pe piata uleiului de gatit din Romania, o aduce pe Bunica la cel mai mare targ METRO Expo organizat de catre Metro Cash&Carry in perioada 07 – 11 martie 2012. Ca un element de noutate, anul acesta targul va fi deschis si pentru publicul larg, in zilele de 10 si 11 martie.

Cargill este producatorul marcii Untdelemn de la Bunica, care beneficiaza acum de o noua identitate vizuala, destinata consumatorilor din ce in ce mai atenti la calitatea produselor pe care le folosesc. Aceasta noua forma de prezentare vine sa sustina o campanie integrata de comunicare derulata sub sloganul Gateste cu incredere!.

“Ne bucuram sa fim alaturi de unul dintre partenerii nostri de incredere, Metro Cash & Carry, cu ocazia acestui eveniment de amploare. Suntem mandri ca putem prezenta clientilor nostri produse de inalta calitate, sigure si de incredere in timp, dat fiind ca suntem producatorul marcii de ulei de floarea soarelui lider pe segmentul premium din Romania, Untdelemn de la Bunica, si de asemenea al Olpo, 3 Flori ?i Amphora”, afirma Adela Vladutoiu, General Manager, Cargill Oils.
Cu ocazia METRO Expo, Cargill le ofera vizitatorilor sansa de a se intalni cu Bunica, actrita Monica Ghiuta, de la care pot primi si sfaturi.

“Pentru majoritatea dintre noi, Bunica este unul din personajele principale ale copilariei noastre. Experienta de viata si grija pentru cei dragi faceau dintr-o banala mancare a Bunicii un adevarat ospat, pentru ca numai ea stia secretul celor mai bune ingrediente, precum untdelemnul de calitate,” a declarat Irina Oprea, Brand Manager al Cargill Oils.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content