FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cargill il numeste pe Martin Schuldt in pozitia de reprezentant al companiei in Romania

Cargill il numeste pe Martin Schuldt in pozitia de reprezentant al companiei in Romania

Cargill l-a desemnat pe Martin Schuldt ca noul reprezentant al companiei in Romania. De pe aceasta pozitie, Schuldt, originar din Germania, va gestiona toate interesele Cargill in Romania.

“Sunt incantat sa preiau responsabilitatea reprezentarii tuturor intereselor Cargill in Romania, o tara fata de care ne-am asumat un puternic angajament”, a afirmat Schuldt. “Vedem in Romania un potential urias in sectoarele alimentar si agricol, din perspectiva regionala europeana. De la inceputul activitatii noastre in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase in 1996, am investit considerabil in silozurile de cereale, in rafinarea si imbutelierea uleiului vegetal, precum si in productia de hrana pentru animale. Consideram ca jucam un rol important in agricultura romaneasca si in deschiderea de noi piete pentru fermierii autohtoni”.

Schuldt preia rolul de reprezentant pentru Romania de la Nese Tagma, care va coordona din Belgia operatiunile europene de imbuteliere a uleiurilor Cargill. Succesorul lui Tagma pentru postul de director general al diviziei de uleiuri vegetale din cadrul Cargill Romania va fi anuntat in viitorul apropiat.
Cargill este furnizor international de produse si servicii din domeniul alimentar, agricol, financiar si  industrial. Infiintata in 1865, compania cu capital privat are 131.000 de angajati in 66 de tari.
Cargill activeaza in Romania din 1996, avand sediul central in Bucuresti, 21 de puncte de lucru si aproximativ 750 de angajati in toata tara. Compania desfasoara activitati in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase, uleiurilor imbuteliate si uleiurilor vegetale rafinate, precum si in nutritia animala.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content