FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Care sunt cele mai cumparate branduri FMCG din lume? INFOGRAFIC

Care sunt cele mai cumparate branduri FMCG din lume? INFOGRAFIC

Compania de cercetare Kantar Worldpanel a dat publicitatii primul top global al celor mai cumparate branduri din industria bunurilor de larg consum, iar Coca-Cola este cap de lista.

Clasamentul, care releva “puterea” brandurilor in 32 de tari si patru continente, a fost realizat cu ajutorul unui instrument nou de cercetare, Consumer Reach Points. Aceasta noua modalitate de analiza urmareste comportamentul consumatorului luand in considerare numarul de gospodarii in care se achizitioneaza un anumit brand si frecventa cu care acesta este cumparat.

Astfel, potrivit rezultatelor, bautura Coca-Cola este un brand ales de peste 5,3 miliarde ori pe an, cu o penetrare de 44% la nivel global. Al doilea cel mai ales brand din FMCG este Colgate, singurul brand din lume de altfel care a “atins” mai mult de jumatate din populatia globului (65% penetrare).

[click pe imagine pentru zoom]

“Brandurile care se regasesc in clasamentul Brand Footprint si-au demonstrate abilitatea de a intelege si a raspunde nevoilor globale, cat si capacitatea de a atinge consumatorii din medii rurale greu de penetrate din pietele emergente”, sunt de parere specialistii Kantar Worldpanel.

[click pe imagine pentru zoom]

Pentru mai multe informatii despre studiu si clasamentul complete vizitati: www.kantarworldpanel.com/brandfootprint

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content