FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Care este drumul tau?" - noua campanie Ursus

"Care este drumul tau?" - noua campanie Ursus

In perioada martie-iunie Ursus lanseaza o campanie in Bucuresti care se adreseaza consumatorilor moderni si optimisti. Campania este comunicata in mediul online (printr-un parteneriat incheiat cu www.hotnews.ro) si prin ATL si PR.

Campania va dura trei luni, timp in care amatorii se pot inscrie pe site-ul www.drumultau.ro, unde vor putea descrie drumul pe care doresc sa-l urmeze in viata si vor putea incarca o poza care sa il ilustreze. Cele mai frumoase "drumuri" vor fi proiectate dinamic pe mesh-ul Ursus amplasat pe cladirea magazinului Unirea. Cei ale caror povesti vor fi prezentate vor fi anuntati in prealabil. Initiativa este sustinuta de personalitati precum Florin Serban, Dragos Bucur si Andi Moisescu.
 
"Prin intermediul acestei campanii dorim sa oferim tinerilor ocazia de a-si spune povestea, de a impartasi cu noi toti drumul lor. Suntem convinsi ca fiecare dintre noi are cel putin un proiect care, odata realizat, iti va arata ca esti cu un pas mai aproape de implinirea altora noi. Ambasadorii campaniei, acum profesionisti de succes in domeniul lor, au pornit la drum avand doar un vis pe care si-au dorit sa il transpuna in realitate. Iar astazi ne servesc drept surse de inspiratie", a declarat Mihai Bonca, Senior Brand Manager URSUS.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content