FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cardul Compliments, un nou instrument pentru campaniile de marketing, promotii si activari de brand

Cardul Compliments, un nou instrument pentru campaniile de marketing, promotii si activari de brand

Edenred, una dintre cele mai mari companii emitente de carduri si tichete preplatite, a lansat in Romania cardul-cadou Compliments co-branded, un instrument specific pentru campaniile de marketing, promotii si activari de brand.

Dezvoltat ca instrument pentru agentiile si specialistii in marketing,  cardul Compliments co-branded poate fi personalizat ca design, layout si  kit de comunicare, fiind customizabil pentru fiecare companie-client, in functie de  identitatea brandului si de obiectivele actiunii de marketing respective.

Compliments este un card dezvoltat de Edenred pe platforma MasterCard, functionarea sa fiind similara cu aceea a unui card de debit obisnuit. Ca avantaj suplimentar, Compliments nu necesita un cont bancar, eliminand astfel costurile si formalitatile de administrare ale unui cont.

Solutie de incentivare, dar si vehicul pentru comunicarea de brand

Cardul Compliments poate fi oferit ca premiu sau bonus, atat in campanii de marketing adresate clientilor si consumatorilor finali, cat si in programe incentive adresate canalelor de distributie sau echipelor de trade marketing si  vanzari.

Cardul-cadou Compliments este o alternativa sigura, moderna si eleganta la premiile si bonusurile oferite in obiecte sau in cash. Pentru ca poate fi cheltuit in sute de magazine, de toate tipurile, Compliments ofera flexibilitatea unui premiu in bani, avand in plus memorabilitatea unui cadou bine ales si eficienta unui canal de comunicare propriu brandului-client.

0% bataie de cap, integrare in orice promotie sau program incentive

Cardul Compliments este disponibil atat in varianta in care este preincarcat o singura data (nemaiputand fi utilizat dupa epuizarea sumei  preincarcate), cat si in varianta reincarcabila ori de cate ori se doreste acest lucru.  

Cardul poate fi integrat in orice campanie promotionala, de  fidelizare, sau program de incentivare, rezolvand eficient problema sub-dimensionarii sau supra-dimensionarii stocurilor de premii comandate.  Edenred poate oferi consultanta si suport in design-ul si organizarea campaniei.

Valoarea cardului Compliments

Cardurile pot fi incarcate cu sume ce pornesc de la 10 lei si pot ajunge pana la un maxim de 33000 lei, in functie de obiectivele, bugetul si specificul fiecarei campanii de marketing.
Cardul Compliments poate fi utilizat pentru plati in peste 3000 de magazine in Romania, atent selectionate si care acopera toate tipurile de produse si servicii: moda si accesorii, bijuterii, farmaceutice,  sport, amenajari interioare, hypermarketuri si supermarketuri, IT &C, cosmetice si frumusete, agentii de turism etc.

In Romania, compania Edenred  este prezenta din anul 2008 si ofera in prezent 7 tipuri de tichete de servicii: tichete de masa Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou, card de cadouri Compliments, tichete de vacanta Ticket Vacanta, tichete de cresa Ticket Cresa, tichete de servicii medicale Ticket Medica si tichete de asistenta sociala Ticket Asist.

Cardurile Compliments si tichetele de cadouri Ticket Cadou, emise de Edenred Romania, au fost utilizate de companii din FMCG, telecomunicatii, cercetare de piata, industria  farmaceutica, constructii si amenajari, electronice si electrocasnice, tutun, cosmetice si ingrijire personala, hoteluri si turism etc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content