FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Caravana Coca-Cola de Sarbatori ajunge in 5 orase din tara

Caravana Coca-Cola de Sarbatori ajunge in 5 orase din tara

Caravana Coca-Cola ajunge in 5 orase din tara in apropierea sarbatorilor de iarna: Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj si Iasi. Astfel, in perioada 3-15 decembrie, consumatorii din orasele mentionate pot vizita Caravana Coca-Cola, unde ii vor intalni pe Mos Craciun si ajutoarele sale si pot deveni, la randul lor, Mos Craciun chiar si pentru oameni pe care nu ii cunosc.

In plus, cei prezenti vor putea sa contribuie la sarbatoarea pe care Coca-Cola o aduce, in premiera, in satul Pietroasele din judetul Buzau: iluminarea de sarbatoare a satului, cadouri pentru copii si un concert special. Acest lucru va putea fi realizat datorita unui automat special creat de Coca-Cola care colecteaza energie de la telefoanele mobile. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special masoara energia generata de telefonul mobil, atunci cand ecranul activ al acestuia este plasat in dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizeaza si indica energia electrica acumulata in functie de durata de expunere a telefonului.

„Sarbatoarea Craciunului reprezinta un prilej de a le multumi consumatorilor pentru clipele de bucurie impartasite in ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim sa aratam ca fiecare dintre noi poate fi Mos Craciun nu numai pentru cei apropiati. Printr-un gest simplu, putem sa aducem bucurie chiar si unor persoane pe care nu le cunoastem”, a declarat Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content