FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campanie pentru relansarea gelurilor de dus Palmolive Naturals

Campanie pentru relansarea gelurilor de dus Palmolive Naturals

Gama de geluri de dus Palmolive Naturals este disponibila acum intr-o noua prezentare - un ambalaj atractiv si o forma mai eleganta, o grafica originala mult imbunatatita, precum si o formula avansata, imbogatita cu un complex de vitamine A, E si F. Compania Colgate-Palmolive deruleaza o campania de promovare a noilor produse, intitulata sugestiv „Palmolive - In armonie cu natura!”.

Campania, derulata incepand cu 16 august, prezinta beneficiile gelurilor de dus si invita consumatorii la o interactiune speciala cu brandul. Actiunile vizeaza mediile in-store, digital si TV, asigurand o platforma integrata de comunicare. Componenta in store se va desfasura in perioada 16 august – 2 septembrie.

In cadrul campaniei, consumatorii sunt invitati sa achizitioneze produsele preferate Palmolive si sa se inscrie prin SMS in cursa pentru castigarea premiile puse in joc. Consumatorii vor putea afla mai multe detalii despre produsele Palmolive in magazinele partenere, precum si pe www.facebook.com/PalmoliveRomania.
Premiile oferite in cadrul magazinelor partenere sunt specifice si exclusive fiecarei retele incluse in campanie, putand fi castigate prin tragere la sorti.
Dintre produsele participante la campania din magazine fac parte urmatoarele: toate tipurile de geluri de dus, spume de baie, sapunuri lichide, sapunuri solide, creme si spume de ras Palmolive.

De asemenea, in mediul digital, timp de o luna, consumatorii vor avea la dispozitie o platforma online, „Palmolive – In armonie cu natura”, cu ajutorul careia vor putea posta una dintre cele mai frumoase poze in care au fost surprinsi in mijlocul naturii. In urma unei trageri la sorti, acestia vor putea castiga numeroase premii atractive. Platforma va putea fi accesata la adresa www.palmolive-naturals.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/PalmoliveRomania.

Mai multe informatii si regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina concursului (www.palmolive-naturals.ro), respectiv pagina de Facebook www.facebook.com/PalmoliveRomania.

Noua gama Palmolive Naturals cuprinde patru tipuri de geluri de dus: Palmolive Nourishing Delight, Palmolive Ultra Moisturization, Palmolive Irresistible Softness Black Orchid si Palmolive Calming Pleasure. Gama completa raspunde nevoii de ingrijire specifica diferitelor tipuri de piele.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content