FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campanie de reduceri de pret la real,- Hypermarket pana pe 11 septembrie

Campanie de reduceri de pret la real,- Hypermarket pana pe 11 septembrie

Magazinele real,- deruleaza o campanie de reduceri de preturi pentru peste 2.000 de produse alimentare si nealimentare din oferta sa. Campania este valabila pana pe 11 septembrie, in intreaga retea nationala a magazinelor real,-

Campania de fata vizeaza 1.184 de articole alimentare si 868 de produse nealimentare, cu un accent particular pe produsele alimentare de baza, produse fresh si ultra-fresh (fructe, legume, produse si preparate din carne, branzeturi, lactate, produse de brutarie, produse congelate etc). Si-au gasit loc in catalogul campaniei si produse cosmetice, produse de ingrijire personala si a locuintei, detergenti, produse pentru copii si bebelusi, hrana pentru animale etc. „Reducerile de preturi la finalul verii sunt cu atat mai binevenite pentru clienti cu cat revenirea din concedii si inceputul scolii creeaza nevoi noi si costisitoare pentru consumatori, iar bugetele de cumparaturi au de suferit in aceasta perioada”, spun reprezentantii retailerului.

Secretul preturilor mici – marcile proprii produse in colaborare cu producatori romani, precum si puternicele parteneriate pe termen lung pe care le avem cu furnizori nationali si regionali. „Cheia strategiei noastre o reprezinta imbinarea a doua elemente definitorii: orientarea spre dezvoltarea portofoliului de marci proprii si intarirea relatiilor de colaborare cu furnizorii romani. Oferta este structurata in asa fel incat sa raspunda tuturor cerintelor si necesitatilor clientilor nostri. Tot in acest sens, suntem permanent preocupati nu doar de reducerea preturilor, ci si de imbunatatirea serviciilor auxiliare pe care le oferim clientilor, de natura sa contribuie intr-o masura tot mai mare la eficientizare bugetelor de cumparaturi, precum transportul gratuit la domiciliu al produselor nealimentare si vin pentru cumparaturi care depasesc 500 de lei; in plus, am crescut numarul de curse gratuite pentru clientii real,- si am redesenat rutele de transport, ca sa acopere cat mai mult din orasele in care suntem prezenti. Toate aceste activitati vin din dorinta de a-i ajuta pe clientii nostri sa-si planifice cheltuielile gospodariilor intr–un mod rational, asa cum ne propunem toti, mai ales in aceasta perioada a anului”, afirma Eugen Mihai, director de marketing la real,- Hypermarket Romania.

real,- Hypermarket Romania s-a lansat oficial in martie 2006 si opereaza 24 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, cate 2 in Timisoara, Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content