FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campanie de reduceri de pret la gama de articole fitness la real,- Hypermarket

Campanie de reduceri de pret la gama de articole fitness la real,- Hypermarket

real,- Hypermarket Romania a lansat o campanie de reduceri de preturi la gama de articole fitness, in virtutea dorintei de implicare a companiei in promovarea unui stil de viata sanatos. Campania se desfasoara pana pe data de 7 noiembrie a.c. in toate cele 24 de magazinele real,- din tara.

„Preocuparea pentru o stare de sanatate cat mai buna si pentru o silueta de invidiat vine sa contrabalanseze stresul cotidian, poluarea si neajunsurile stilului de viata urban contemporan. Cum specialistii recomanda activitate fizica de intensitate moderata timp de o jumatate de ora pe zi, nu de putine ori ne aflam in situatia de a nu mai gasi timp pentru a o face in cadru organizat, la sala sau la club. Aparatele din gama fitness pe care clientii nostri le gasesc la real,- sunt foarte utile celor care vor sa faca miscare chiar in sufragerie, pe un stepper, pe o bicicleta fitness, pe masa de masaj sau pur si simplu cu niste gantere”, a declarat Mirela Surghie, Head of Media la real,- Hypermarket Romania.

real,- Hypermarket Romania s-a lansat oficial in martie 2006 si opereaza 24 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, cate 2 in Timisoara, Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content