FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campanie de comunicare Lipton, semnata de GolinHarris

Campanie de comunicare Lipton, semnata de GolinHarris

Campania de PR pentru marca Lipton, care detine pozitia de lider global pe piata ceaiurilor calde si Ice Tea, a fost gandita si structurata de GolinHarris in trei pasi care imbina experientele din online cu cele offline.

„Ceaiul veritabil este cea mai consumata bautura la nivel mondial alaturi de apa, insa nu se bucura de o popularitate la fel de mare si in randul romanilor. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca romanii nu cunosc beneficiile ceaiului. Scopul principal al campaniei, pe care ni-l asumam alaturi de partenerii nostri de comunicare, este sa aducem o schimbare in educatia si obiceiurile romanilor privind consumul de ceai”, a declarat Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

„Lipton continua sa le ofere consumatorilor experiente noi pe taramul ceaiului verde. Iar acesta este elementul central al campaniei din acest an, care este practic o continuare a eforturilor de educare si informare pe care le-am inceput in 2011”, a declarat Daniel Barbulescu, Marketing Manager Foods & Ice Cream Unilever.

Campania a debutat in luna aprilie, cu o etapa de teasing in care cinci dintre cei mai cunoscuti bloggeri au fost provocati sa impartaseasca experienta lor cu ceaiul verde. La finalul acesteia, in cadrul unui eveniment de presa, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi a dezvaluit rezultatele unui studiu la nivel national privind consumul de ceai verde in Romania. Cercetarea a scos in evidenta faptul ca romanii asociaza in mod gresit „ceaiul” cu infuziile de plante, iar 83% nu cunosc compozitia ceaiului verde sau a ceaiului negru.  

„Misiunea noastra a fost de a crea un mesaj original si de impact care sa provoace o discutie fundamentata despre beneficiile ceaiului verde.  Studiul a fost una dintre componentele esentiale ale campaniei pentru ca am vrut sa aflam care este relatia romanilor cu ceaiul verde, o bautura savurata din cele mai vechi timpuri, dar mai putin consumata in Romania”, spune Monica Botez - Head of Corporate Division GolinHarris Bucuresti.

Campania se va incheia in luna iunie si se afla acum in ultima etapa in care GolinHarris comunica un produs inovator - Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie de la Lipton, prima bautura racoritoare lansata pe piata din Romania ce contine Stevia, un indulcitor 100% natural.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content