FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campanie aniversara Billa "Produse Unu' si Unu' la superpreturi"

Campanie aniversara Billa "Produse Unu' si Unu' la superpreturi"

Anul 2010 reprezinta pentru lantul de supermarketuri BILLA implinirea a 11 ani de cand activeaza pe piata din Romania, aniversare care va fi sarbatorita printr-o ampla campanie de oferte speciale, care va demara pe data de 16 septembrie si se va continua pana la sfarsitul anului. Programul se va desfasura in toate filialele BILLA din tara sub sloganul “Produse Unu’ ?i Unu’ la superpreturi”.

“De 11 ani BILLA Romania ofera permanent, produse de calitate la preturi avantajoase, iar sloganul campaniei exprima exact acest lucru: produse variate, proaspete si accesibile sunt zilnic pe rafturile magazinelor”, explica Sabin Fane, directorul de marketing al BILLA Romania. 

Clientii Billa beneficiaza si de un program permanent de reduceri, denumit De 3X Mai Ieftin, prin care li se ofera trei tipuri de avantaje la cumparare: Pret Minimal, care include toate produsele din brandurile proprii Clever (peste 300 de produse alimentare si de uz casnic) si My (aproximativ 40 de articole cosmetice), Billa Plus, care ofera preturi mai mici pentru achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel si Promotii, in care este inclusa o gama variata de produse, diferite in fiecare saptamana.

“Suntem fericiti sa aniversam cel de-al 11 an de BILLA in Romania. Am reusit in tot acest timp sa ne extindem reteaua si sa ne oferim produsele si serviciile catre un numar mare de clienti din intreaga tara. Raspunsul consumatorilor ?i fidelitatea acestora ne confirma ca suntem pe drumul cel bun si ne incurajaza sa gandim in continuare planuri de dezvoltare pentru viitorul BILLA in Romania”, declara Filip Cristescu, Chief Operations Officer la BILLA Romania.

In cei 11 ani de cand se afla pe piata din Romania, lantul de supermarketuri BILLA a ajuns la un numar de 52 de filiale, iar pentru anul viitor anunta inaugurarea a 20 de noi magazine. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content