FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campania toamnei la Galeria Real

Campania toamnei la Galeria Real

Galeria Real desfasoare in perioada 1 octombrie – 10 noiembrie o campanie intitulata “Fa-ti plinul la Galeria Real! Câ?tig? tona de combustibil!”, dezoltata impreuna cu Mercury 360 si comunicata de agentia “Deci se poate”.

Mecanismul campaniei este bazat pe taloane si o tombola: in perioada 1 octombrie – 10 noiembrie, in magazinele participante, 30 de lei se transforma automat intr-o sansa la marele premiu oferit de Petrom: o tona de combustibil. Beneficiile acestei campanii sunt atat pentru cumparatori (au sansa de a castiga o tona de combustibil), dar si pentru chiriasii Galeriilor noastre” a declarat Ioana Pasca, Marketing Manager la Galeria Real.

Campania este comunicata prin urmatoarele canele media: radio (Pro FM), presa scris? (Libertatea), online (Libertatea.ro), indoor, si va beneficia si de o campanie de PR.
Clientii Galeriei vor fi activati prin sampling de flyere primite in fata magazinului sau asezate la oglinda masinii lasate in parcare.
O alta componenta importanta a campaniei este promovarea pe Facebook.

Campania se desfasoara in 17 locatii din 13 orase. In fiecare locatie va fi premiata echipa chiriasului care a determinat cat mai multi clienti sa faca o achizitie de minim 30 de lei si mai apoi sa completeze talonul care le poate aduce tona de combustibil.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content