FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Campania Ajuta-ti scoala! organizata de real,- a ajuns la a treia editie

Campania Ajuta-ti scoala! organizata de real,- a ajuns la a treia editie

Reteaua de hypermarketuri real,- a dat startul la cea de-a de a treia editie a programului national „Ajuta-ti scoala!”, care are ca scop dotarea institutiilor de invatamant din Romania cu echipamente IT prin inscrierea de puncte bonus de catre clientii magazinelor real,-  scolii preferate.     

Programul national Ajuta-ti scoala! se deruleaza timp de 12 saptamani, interval in care real,- transforma toate cumparaturile efectuate de clienti in puncte. Acestea pot fi donate de catre clienti unor scoli generale, licee, scoli profesionale sau scoli particulare, la propria lor alegere, iar la sfarsitul campaniei punctele se aduna si scolile primesc gratuit din partea real,-  echipamente IT pe baza punctelor acumulate.

Alegerea scolii care va fi primi punctele se va putea face pe toata durata campaniei pe site-ul dedicat www.academiaderechizite.ro. Fiecare bon de cumparaturi cu valoarea minima de 10 lei valoreaza un punct pentru scoala aleasa.

Ca o noutate a programului, fata de anii anteriori, la aceasta editie real,- va transforma punctele atat in laptop-uri de ultima generatie cat si proiectoare pentru activitatile didactice, iar scolile care vor acumula 10.000 de puncte vor putea sa-si aleaga tipurile de materiale si echipamente pe care le vor primi.

„Programul nostru a reusit anii trecuti sa faciliteze dotarea a peste 50 de scoli si licee cu echipamente IT in valoare de 77.000 de lei. Dorim ca prin acest Program sa crestem sansa ca tehnologia de ultima generatie sa fie nelipsita in programul de invatare si totodata sa incurajam spiritul civic astfel incat cu totii sa fim constienti de importanta educatiei de calitate. In acest an, principala noastra tinta este sa reusim sa comunicam cat mai bine programul fie prin websiteul dedicat, Facebook sau in magazine, nu numai pentru a dezvolta reflexul comunitar dar si pentru a le transmite clientilor nostri ca un gest mic si implicarea fiecaruia ajuta la dotarea scolilor cu un numar mai mare de echipamente”, a spus Adriana Pita, Division Manager Corporate Communication & PR la real, Hypermarket Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content