FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Caiete cu fete de vedete la Cora

Caiete cu fete de vedete la Cora

Cora Romania si Casa de Discuri Roton au semnat un contract prin care permite operatorului de hypermarketului sa  vanda in exclusivitate caiete de matematica si dictando format A4 si A5, cu fotografiile unor artisti de top precum: Antonia, Corina, Inna si Connect-R.

Caietele sunt disponibile in toata reteaua de magazine cora pe parcursul intregului an si se adreseaza copiilor si adolescentilor intre 10 si 16 ani.  De la introducerea lor in magazinele cora la inceputul lui septembrie si pana acum, s-au vandut mii de caiete cu fete de vedete, vanzarile reprezentand 5% din totalul caietelor cumparate de clienti, o cifra mare avand in vedere ca magazinele Cora vand in medie 500 de tipuri de caiete.

“Ideea colegilor mei de la achizitii este extraordinara. Artistii alesi fac muzica de foarte buna calitate si sunt iubiti de foarte multa lume, inclusiv de copii si adolescenti. De acum, acestia  pot imbina placutul cu munca, adica pot avea fotografiile idolilor lor chiar pe caietele pe care scriu. Este o intiativa in pas cu timpurile, cum ar spune clientii carora noi ne adresam, foarte cool”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR cora Romania.

Doi dintre artisti, Corina si Connect-R au dat autografe fanilor in magazinele Cora din Bucuresti.

Cora Romania are in prezent unsprezece magazine: patru la Bucuresti, doua la Constanta si cate unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin si Bacau. Compania mai deschide anul acesta inca un magazin la Ploiesti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content