FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cadbury te invita sa gasesti balonul mov

Cadbury te invita sa gasesti balonul mov

Anul acesta producatorul de dulciuri Cadbury plc a aniversat la nivel international 185 de ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care acesta zi a fost sarbatorita pentru prima oara si in Romania.

„Ziua Cadbury” a reprezentat un tribut adus mediului inconjurator prin care angajatii companiei si-au propus sa-i faca pe oameni sa respecte mai mult mediul inconjurator. 30 de voluntari, angajati ai companiei Cadbury Romania au lansat fiecare cate un balon care continea mesajul „misiune”. Cuvantul este scris pe o foaie de hartie sub forma unei frunze si invita persoana care il gaseste sa-si atribuie o misiune de protejare a mediului inconjurator. Norocosul trebuie sa trimita misiunea completata pe verso-ul biletelului, la sediul Cadbury pentru a fi recompensat cu surprinze dulci din partea companiei.
Ziua Cadbury a fost celebrata anul acesta in peste 60 de tari de catre aproximativ 50.000 de angajati ai retelei Cadbury.

Compania a intrat pe piata din Romania in anul 2007 iar in prezent numara aproape 600 de angajati. In portofoliul Cadbury Romania se regasesc marci precum: Rom, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content