FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Business in crestere pentru Pufuletii Gusto

Business in crestere pentru Pufuletii Gusto

Compania Phoenix Y, liderul pietei de pufuleti din Romania, anunta rezultatele financiare pe primele 5 luni ale acestui an. Phoenix Y a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri pentru perioada ianuarie – mai a acestui an de 6,55 %, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. Totodata, raportat la aceeasi perioada a anului, volumul vanzarilor de pufuleti a fost in crestere cu aproximativ 2 procente.

Pentru primele 5 luni ale anului, compania Phoenix Y raporteaza o evolutie pozitiva, care este cu atat mai valoroasa cu cat contextul economic nu este unul favorabil cresterilor”, a declarat Eliodor Apostolescu, unul dintre cei doi asociati ai companiei Phoenix Y.
In ceea ce priveste rezultatele financiare inregistrate de Phoenix Y anul trecut, cifra de afaceri a crescut in 2009 cu aproximativ 10% fata de 2008, atingand valoarea de aprox. 19 milioane euro.

„Am incheiat anul 2009 pe crestere pentru compania noastra. Anul acesta, pentru a ne adapta contextului economic si schimbarilor survenite la nivelul intregii piete de FMCG precum si la nivelul comportamentului consumatorului, am luat deja o serie de masuri strategice cum ar fi investitiile in liniile de productie, largirea gamei de produse, dezvoltarea retelei de distributie si extinderea pietelor de comercializare atat la nivel national cat si international", a adaugat Eliodor Apostolescu, unul dintre cei doi asociati ai companiei Phoenix Y.

Cu o cota de piata de aproximativ 70%, Gusto se situeaza in fruntea industriei locale producatoare de pufuleti. Phoenix Y comercializeaza 9 sortimente pe piata din Romania si exporta pe pietele din Europa si SUA.

Compania Phoenix Y, producatorul Gusto, si-a inceput activitatea in urma cu 18 ani. In prezent, fabrica moderna detinuta la Baicoi are o capacitate de productie de peste 1 milion de pungi pe zi, una dintre cele mai mari la nivel european. Compania detine in portofoliul sau 15 produse, iar pufuletii Gusto sunt exportati in 10 tari, printre care Germania, Anglia, Italia, Olanda, Irlanda, Grecia. Aparatura inovativa si reteta unica de pufuleti folosita de companie au stabilit standardul calitatii in domeniu si au asigurat succesul produsului. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content