FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Bunatati traditionale" de la Angst

"Bunatati traditionale" de la Angst

Sub sloganul „Prin reintoarcerea la traditii, te invitam sa faci o sarbatoare in fiecare zi din viata ta!”,Angst a lansat gama de produse „Bunatati traditionale”.

Prin lansarea noii game, Angst vine in intampinarea clientilor sai care au incurajat dezvoltarea segmentului  traditional. Gama initiala este formata din 11 produse, 4 dintre acestea facand deja parte din portofoliul consacrat Angst (Toba, Leber, Caltabos si Drob de casa), iar restul venind in completarea acestuia (Carnati de oaie, Carnati cu busuioc, Carnati taranesti, Salam traditional, Slaninuta taraneasca, Pastrama taraneasca si Muschiulet taranesc).

Produsele sunt obtinute printr-o metoda traditionala de preparare ce consta in perioada mai lunga de maturare, o afumare la o temperatura mai joasa folosind lemn de esenta tare fara rasini. Pe langa rafinamentul gustului, preparatele sunt fabricate sub o atenta supraveghere a departamentului de calitate si siguranta a alimentului.

Pretul preparatelor traditionale se incadreaza in linia specialitatilor, a produselor crud-uscate.
Incepand cu 3 martie, „Bunatatile traditionale” sunt disponibile in toate cele 22 de magazine din reteaua Angst iar dupa Paste, ele se vor putea regasi si la raftul partenerilor traditionali, in functie de interesul si specificul acestora.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content