FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Buget de investitii de 50 de milioane de euro pentru Mega Image in 2012

Buget de investitii de 50 de milioane de euro pentru Mega Image in 2012

Operatorul de supermarketuri Mega Image va avea in acest an un buget total de investitii de aproximativ 50 de milioane de euro, care vor fi orientate cu precadere spre deschiderea de noi magazine, dar si pentru remodelarea unitatilor mai vechi si programe de sustenabilitate, a declarat directorul general al companiei,  Xavier Piesvaux la o conferinta de lansare a mai multor programe de protectie a mediului ale retailerului.

Referitor la numarul de magazine deschise in perioada urmatoare, directorul Mega Image a precizat ca si in a doua jumatata a anului va fi pastrat ritmul de extindere din prima parte a lui 2012. De la inceputul acestui an, Mega Image a inaugurat 25 de magazine Mga Image si Shop&Go.

Potrivit oficialului, cifra de afaceri a companiei, care opereaza supermarketurile Mega Image si magazinele de proximitate Shop&Go a depasit anul trecut un miliard de lei.

Energie verde pentru supermarketurile Mega Image

Mega Image este prima companie romaneasca de retail care va achizitiona energie din surse regenerabile pentru alimentarea magazinelor sale, in conditiile in care a semnat un acord cu Enel pentru furnizarea de energie verde.

"De acum, energia pe care o vom cumpara pentru frigiderele noastre – care reprezinta 25% din consumul total de energie al magazinelor – nu va mai avea nici un efect poluant asupra mediului. Pe termen lung, obiectivul nostru este sa acoperim intreg necesarul de energie prin energie verde”, a declarat directorul general al Mega Image, Xavier Piesvaux.

Fondata in 1995, compania Mega Image, controlata de grupul belgian Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 130 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Târgoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (110) si Shop&Go (20).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content