FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Brasovenii care au operat magazinele Spar au intrat in reteaua Shop&Go

Brasovenii care au operat magazinele Spar au intrat in reteaua Shop&Go

Familia Butum, cea care a detinut, prin intermediul firmei Retail D&I, franciza Spar, precum si retelele Aprozar si Gostat din Brasov au intrat in franciza Shop&Go, operand patru astfel de unitati comerciale, potrivit unor surse locale.

Magazinele Shop&Go operate de familia Butum sunt situate in Brasov, pe strazile Codrii Cosminului, Grivitei, Jepilor si Calea Bucuresti.

Contactati de Magazinul Progresiv, reprezentantii Mega image au precizat ca, din motive de confidentialitate, nu pot furniza informatii despre antreprenorii care au preluat in administrare magazinele Shop&Go.

Firma Retail D&I 2011, detinuta de familia Butum, a operat circa 10 supermarketuri Spar, ultimele fiind inaugurate in primul semestru al anului trecut. Compania a intrat in insolventa in primavara acestui an, intrarea in incapacitate de plata fiind a doua insolventa care loveste brandul Spar, dupa cea firma operata de oamenii de afaceri Ioan si Floare Cuc, care au deschis in 2006 primul magazin Spar din Romania, a intrat in 2009 in incapacitate de plata.

Reteaua de proximitate Shop&Go, detinuta de Mega Image, numara aproape 100 de magazine, o parte dintre acestea fiind administrate de antreprenori locali. Magazinele sunt operate tot prin intermediul companiei Mega Image.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content