FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BrandTailors stabileste fundatia brand-ului Raraul prin intermediul unui program de activare

BrandTailors stabileste fundatia brand-ului Raraul prin intermediul unui program de activare

BrandTailors a conceput primul program de activare de brand dezvoltat de o companie de consultanta de brand din Romania. Proiectul a avut in vedere lansarea brand-ului Raraul printr-o campanie de comunicare TV.

Dupa ce a finalizat proiectul de rejuvenare a brand-ului Raraul, echipa BrandTailors a acceptat provocarea lansata de management-ul Albalact de a duce mai departe brand-ul Raraul printr-un program de activare. Astfel, consultantii BrandTailors au avut, pentru prima data, posibilitatea de a dezvolta fundatia unui brand pe care l-au revitalizat.
Avand ca obiectiv stabilirea premiselor consolidarii ulterioare a brand-ului Raraul, prima campanie de comunicare debuteaza cu un spot TV pentru categoria de lapte, continuand cu o alta executie TV pentru produse apartinand unei alte categorii de lactate. Executiile TV sunt ancorate in valorile brand-ului si au rolul de a stabili teritoriul imagistic si limbajul verbal al brand-ului Raraul, surprinzand in doar cateva secunde un program de branding creat de consultantii si designerii BrandTailors in mai mult de jumatate de an.
Membrii echipei care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Andreea Florea si Beatrice Danis – account planning, Cristina Ionescu si Ilinca Apetrei – management de proiect, Janos Kurko. Din partea Albalact, proiectul a fost asistat de catre Cristina Miclea – Marketing Manager si Celina Condorovici – Brand Manager.

BrandTailors (www.brandtailors.ro) este compania de consultanta strategica si design de brand care in peste 6 ani de activitate a dezvoltat parteneriate de durata cu companii reputate pe plan international si local precum Unilever, The Coca-Cola Company, Cadbury, Orkla Foods, Star-Pepsico, Lagardere, GlaxoSmithKline, Intersnak, Ulker, Dorna Lactate, Albalact, Prodlacta, Caroli Foods, Pambac, Azuga Waters, Titan, 7Spice, tiriac Holdings, Vrancart etc.

BrandTailors a redefinit standardele in peste 40 de categorii de produse si servicii dezvoltind proiecte de revitalizare a numeroase brand-uri cunoscute precum Kandia, Magura, ROM, Silvana, Ardealul, Wiesana, Tomi, Zuzu, Fulga, Raraul, Laptic LaDorna, LaDorna Lapte Proaspat, Prodlacta, Bankia, Perla Covasnei, Tasty, Eurovita, Star, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Liberty Parade, BCR Open Romania, Class Living, UTV, Monsena, si creare unor brand-uri de succes precum Vibe FM, Azuga Apa de Izvor, Grania, Gata, Flavora, Fulg De Vara, Cher Patissier, Generis, Planorama, Edenia, Vertaria, Unlock Market Research, RoREN,.JocoLoco si Active Watch.

BrandTailors a lansat in iunie 2009 divizia Community BrandTailors – prima consultanta de branding digital si continut digital de brand din Romania.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content