FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BrandTailors a finalizat rebrandingul Kandia

BrandTailors a finalizat rebrandingul Kandia

BrandTailors – companie de strategie si design de brand – a finalizat programul de rebranding pentru Kandia, consolidand notorietatea brand-ului pe piata produselor de ciocolata din Romania si redefinindu-i valoarea.

Construita pe principiul valorilor statutare ale Kandia – traditie seculara, autenticitate, calitate fara compromisuri – identitatea vizuala dezvoltata de BrandTailors repozitioneaza brandul drept singular in industria romaneasca a ciocolatei, eliminand si devansand cliseele atribuite in mod recurent categoriei.

Astfel, noua indentitate a Kandia scoate in evidenta unica particularitate a carei importanta este definitorie pentru piata produselor de ciocolata – puritatea si abundenta ingredientului de baza, cacaoa, si placerea atribuita gustului acestuia – unificand, totodata, prezenta brand-ului pe toate sub-categoriile in care isi face remarcata prezenta.

“Contrar tendintelor actuale de nereliefare corespunzatoare a beneficiilor produselor de ciocolata de pe piata din Romania, impactul noii identitati vizuale a Kandia este decisiv, prin introducerea unei abordari diferentiatoare in materie de design de ambalaj in categorie – culorile tari si formele fluide devin seducatoare pentru consumatori fara sa tradeze, insa, realitatea graitoare, finala, a beneficiului produselor”, explica Melania Moisi, Group Creative Director BrandTailors.

Kandia este unul dintre cei mai importanti producatori de dulciuri de pe piata din Romania, ce administreaza branduri cu traditie precum Kandia, Laura, Magura, Rom, Silvana sau Sugus si, mai nou, Primola, Anidor, Novatini si Ulpio. Kandia a semnat in luna noiembrie a anului trecut tranzactia prin care a cumparat compania Supreme Chocolat, detinuta de fratii Jihad si Johnny Jabra. Kandia este controlata de un vehicul de investitii al grupului austriac Julius Meinl.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content