FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Borsec, prima pozitie in topul celor mai puternice branduri romanesti

Borsec, prima pozitie in topul celor mai puternice branduri romanesti

Brandul de apa minerala Borsec ocupa pentru al cincilea an consecutiv prima pozitie in topul celor mai puternice 100 de branduri romanesti realizat de  compania de cercetare Unlock Market Research pentur Revista Biz. Urmatoarele locuri in clasament sunt detinute tot de marci din FMCG, respectiv Dero, Gerovital si Dorna. In top 10 cele mai puternice branduri romanesti se afla si marcile Arctic, Dacia, Elmiplant, Aqua Carpatica, Farmec si Petrom.

 In 2014 se remarca faptul ca segmentul “alimente” sufera mai mult decat in alti ani, in special zona alimentelor procesate, carne, mezeluri sau bauturi racoritoare carbogazoase. Acest fapt se datoreaza in principal orientarii consumatorilor catre produsele naturale. “Polarizarea naturalul e valoros, sinteticul e pagubos se aprofundeaza in 2014”, au precizat reprezentantii revistei.

Revista Biz a lansat miercuri, 10 septembrie, in cadrul conferintei BrandRo prima editie extinsa a topului marcilor romanesti "100 cele mai puternice branduri romanesti", clasament ce are la baza un studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research.

"Daca acum cinci ani vorbeai despre branduri romanesti, interlocutorii intrebau mirati daca avem 50 de branduri. Aveam, dar nu erau promovate, si nu ne pasa de ele! Dupa cinci ani in care am promovat si prezentat cele mai puternice 50 de branduri romanesti, am realizat anul acesta primul top 100 cu branduri romanesti puternice" a declarat Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content