FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bongrain SA achizitioneaza capital social la Delaco

Bongrain SA achizitioneaza capital social la Delaco

Delaco, unul dintre principalii jucatori de pe piata branzeturilor din Romania a ajuns la un acord de colaborare cu Bongrain SA  - unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata mondiala a branzeturilor.

Prin  achizitionarea de capital social, Bongrain va intra in actionariatul companiei Delaco. Astfel expertiza internationala a grupului Bongrain (prezent pe piata din Romania cu branduri precum Apetito sau Caprice des Dieux), se va adauga experientei si pozitiei dobandite de Delaco pe piata din Romania.

Delaco este una dintre povestile de succes  din mediul de afaceri romanesc. Pornita in 1996 ca o afacere de familie cu 3 angajati, ea este astazi in topul companiilor de pe piata branzeturi si are peste 300 de angajati. Acest acord este in linie cu strategia de dezvoltare a companiei Delaco de extindere pe noi segmente si de consolidare a pozitiei dobandite pe piata.

De asemenea este in acord cu planurile  Bongrain SA care prevad consolidarea afacerii in tarile Europei Centrale si de Est.

Contractul a fost semnat in luna martie 2010 de catre cele doua companii si va fi trimis spre aprobare catre Consiliul Concurentei din Romania.  
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content