FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bongrain Europe a finalizat achizitia Delaco

Bongrain Europe a finalizat achizitia Delaco

Bongrain Europe, lider mondial in specialitati din branza, a finalizat achizitia unui pachet de 52% din actiunile societ?tii Delaco, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata branzeturilor din Romania. Finalizarea tranzactiei a avut loc marti, 27 iulie 2010, in urma obtinerii autoriz?rii din partea Consiliului Concurentei din Romania.

„Delaco va continua sa fie activ implicati in dezvoltarea pe viitor a activit?tii societatii si vor detine, de asemenea, managementul companiei, prin Tudor Comaniciu in calitate de director executiv (CEO)”, se arata in comunicatul de presa remis de cele doua companii. In acest sens, Tudor Comaniciu declara ca “Delaco si Bongrain isi vor reuni resursele si experienta pentru a oferi o gama larga de branzeturi de cea mai buna calitate pentru consumatorii romani”

Avand sediul in Franta, Bongrain s-a infiintat la mijlocul anilor '50 si a realizat in anul 2009 o cifra de afaceri de 3,3 miliarde de euro, avand 17.076 de angajati in lumea intreaga.

Delaco a luat fiinta in anul 1996, iar din 2000 s-a concentrat pe segmentul branzeturilor, devenind unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content