FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BIT Software si Compiere lanseaza primul sistem integrat de gestiune ERP pe Amazon Cloud

BIT Software si Compiere lanseaza primul sistem integrat de gestiune ERP pe Amazon Cloud

Companiile de orice dimensiune pot sa utilizeze in mod facil tehnologie ERP beneficiind de flexibilitatea si costurile reduse ale informaticii, ca serviciu de utilitati.
Compiere Inc., furnizorul global de solutii de business open-source si BIT Software, partener autorizat Compiere, anunta disponibilitatea imediata a solutiei SocrateOpen

Cloud Edition pe Amazon EC2 (Elastic Compute Cloud). SocrateOpen Cloud Edition este un sistem ERP/CRM complet care automatizeaza procesele din companie: aprovizionare, comenzi clienti si furnizori, vanzare, cumparare, contabilitate, gestiune depozite, stocuri, gestiunea relatiilor cu clientii (CRM).

SocrateOpen Cloud Edition este distributia pentru Romania a sistemului integrat ERP Compiere ?i este livrat cu tehnologia aferenta, certificata de Compiere, incluzand un sistem de operare, serverul de aplicatie si baza de date, care pot fi rulate pe Amazon EC2 in cateva minute.

Combinatia intre varianta SocrateOpen Cloud si Amazon EC2 furnizeaza un mediu virtual in care sunt pastrate aplicatia de gestiune, sistemul de operare, si tot restul tehnologiei necesare pentru a rula sistemul integrat, si scade costurile de detinere ale unui ERP, prin reducerea atat a costurilor cu hardware-ul si software-ul, precum si a costurilor cu infrastructura IT. Conform estimarilor interne, utilizarea variantei SocrateOpen Cloud poate reduce costurile totale de detinere ale ERP-ului cu pana la 80%.

Cu SocrateOpen Cloud Edition, clientii pot beneficia de avantajul tehnologiei cloud computing pentru a scala aplicatia in sus sau in jos, in functie de nevoile organizatiei. Cloud computing permite departamentelor IT sa creasca capacitatea sau sa adauge capabilitati din mers, fara a fi nevoie de investitii in infrastructura noua (servere, routere, sisteme de operare), personal sau software, prin accesarea serverelor virtuale aflate pe internet.

SocrateOpenpowered by Compiere este instalat ?i ruleaza intr-un mediu securizat si privat, oferind clientilor control total asupra aplicatiei precum si asupra celorlalte resurse pe care le utilizeaza.

Don Claiss, presedinte si CEO Compiere spune: “Suntem fericiti sa fim primii furnizori ERP care ofera clientilor posibilitatea de a utiliza un sistem integrat in aceasta varianta (cloud computing), cu costuri reduse, si in conditii de flexibilitate mult mai mari decat in varianta de licentiere SaaS (Software as a Service). Utilizatorii SocrateOpen Cloud Edition, pe langa faptul ca lucreaza intr-un mediu securizat si privat, pot oricand sa adapteze si sa extinda sistemul integrat, fara a fi nevoie de programare. Lansarea sistemelor SocrateOpen & Compiere in varianta Cloud pe Amazon EC2 este pasul logic facut de Compiere si BIT Software in dorinta de a oferi un sistem mai usor de detinut, implementat si utilizat.”

Remus Cazacu, director general BIT Software afirma: “In conditiile crizei actuale, varianta Cloud vine in intampinarea clientilor permitand organizatiilor sa reduca dramatic costurile de achizitie legate de infrastructura necesara exploatarii unui sistem integrat ?i sa utilizeze aplicatia precum un serviciu de utilitati, minimizand efortul investitional initial.”

In abonamentul SocrateOpen Cloud Edition sunt incluse mentenanta ?i suportul tehnic pentru aplicatie, service pack-uri si acces la intrumentul de migrare automata. Pe langa aceasta, BIT software ofera si servicii de implementare, adaptare, integrare, precum si imagini cloud specifice fiecarui client.

Despre BIT Software
BIT Software, in calitate de partener autorizat Compiere, dezvolta sistemul integrat de gestiune SocrateOpen, care are la baza platforma Compiere. Sistemul este perfect adaptat legislatiei ?i specificului romanesc ?i include functionalitati noi in toate ariile precum ?i experienta de peste 15 ani a firmei BIT Software in implementari de succes.
Infiintata in 1993 la Brasov, BIT Software ofera solutii informatice complete de business, bazate pe cele mai noi tehnologii, menite sa conduca la cresterea productivitatii si eficientei organizatiilor si la imbunatatirea continua a acestora.
In 1996 a lansat sistemul integrat de gestiune a intreprinderii Socrate+, ajungand in prezent la un numar de peste 150 de clienti din toata tara.

Din 2004, BIT Software se orienteaza catre tehnologii open-source si lanseaza in iunie 2006 sistemul integrat ERP&CRM, open source, SocrateOpen.
Pe langa produsele pe care le dezvolta, BIT Software asigura o gama larga de servicii de consultanta, implementare si suport tehnic direct sau prin parteneri autorizati.
Mai multe informatii despre companie si produse se gasesc pe www.bitsoftware.ro

Despre Compiere Inc.
Cu mai mult de 1 600 000 de descarcari ale sistemului de gestiune, Compiere Inc., fondata in 1999, furnizeaza o solutie de business inteligenta, adaptabila, cu interfata atat client server cat si web, care are la baza o platforma open source. Solutia

Compiere, care a castigat in 2008 premul Info World, “2008 Best of Enterprise Resource Planning Bossie Award”, se adreseaza unui numar mare de industrii, precum distributie, productie, retail, sanatate, servicii profesionale si ajuta la imbunatatirea productivitatii, a serviciilor oferite clientilor si la scaderea costurilor. Aplicatia este dezvoltata utilizand cele mai noi tehnologii, pe o platforma moderna, fiind insotita de servicii profesionale de suport tehnic, mentenanta si implementare, oferite de o retea globala de parteneri, care opereaza in peste 40 de tari.

Compiere Inc. este o firma privata, cu sediul central in Redwood Shores, CA. Mai multe informatii despre produs si companie se gasesc pe site-ul Compiere (www.compiere.com)

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content