FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BIOlogistic: cel mai mare distribuitor de produse bio din Romania

BIOlogistic: cel mai mare distribuitor de produse bio din Romania

Compania BIO Markt Retail Group a preluat operatiunile principalului furnizor de produse BIO, Natura Land, formand impreuna cel mai mare importator si distribuitor de produse de profil din Romania – BIOlogistic. Prin aceasta tranzactie BIO Markt Retail Group preia clientii, furnizorii, brandurile si retetele de produse, dar nu si societatea sau bunurile Natura Land. Nivelul investitiei se ridica la peste 350.000 de euro.

“Suntem foarte optimisti in legatura cu BIOlogistic, estimarea noastra fiind ca ne vom creste cifra de afaceri cu 20% inca din primul an”, a declarat Radu Panait (foto stanga), director general Natura Land, actionar minoritar al BIO Markt Retail Group si director de dezvoltare BIOlogistic. Cifra de afaceri cumulata a celor doua companii anul trecut a fost de aproximativ 2 milioane de euro.

Prin aceasta fuziune, BIOlogistic acopera in portofoliul sau circa 1000 de produse bio – cosmetice, detergenti, alimente BIO uscate si proaspete –, reprezentantii companiei spunand ca intr-o luna sau doua intentioneza sa ofere consumatorilor si legume si fructe. Toate produsele distribuite de BIOlogistic sunt distribuite in farmacii, in magazine cu specific BIO, magazine naturiste, supermarketuri cu zone BIO (shop-in-shop) si lanturi internationale de retail dotate cu zone distincte BIO.

In plus, BIOlogistic isi creeaza propriul brand – BIO allGreen. „Pe toate produsele BIO allGreen va exista, timp de un an, o stampila „Garantat Natura Land” tocmai din dorinta de a ajuta consumatorul sa identifice mai usor aceste produse. De asemenea, produsele au si o noua imagine vizuala, imbunatatita, dar care pastreaza totusi caldura conceptului acestor produse. Nu dorim ca printr-un ambalaj complicat sa transformam produsele BIO in produse exclusiviste sau premium”, a mai adaugat Cristian Onetiu (foto dreapta), director general BIO Markt Retail Group.

Tot cu aceasta ocazie, reprezentantii companiei au anuntat ca in numai cateva luni va exista o platforma functionala online unde atat consumatorii finali, cat si magazinele de retail vor putea face comenzi, acestea urmand a fi onorate in maxim 48 de ore.

BIO Markt Retail Group este o companie romaneasca ce distribuie exclusiv produse BIO la nivel national si face parte din Life Care, o companie cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in 2008.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content