FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BIOLIV, noua linie de cosmetice de la Cosmetic Plant

BIOLIV, noua linie de cosmetice de la Cosmetic Plant

Producatorul Cosmetic Plant anunta lansarea unei noi linii de cosmetice, Bioliv, avand la baza uleiul de masline. Aceasta are în componenta gamele Antiaging, Hydra si Clear.

Produsele contin atat ulei de masline bio, cat si extract bio din frunze de maslin. Uleiul de masline are proprietati emoliente si hidratante, iar extractul din frunze de maslin are efect tonifiant, calmant, antioxidant si sustine astfel echilibrul natural al pielii.
"Ne bucuram sa aducem pe piata o linie de produse conforme cu formularile cosmetice de ultima generatie. Toata lumea stie cat de benefic este uleiul de masline, mai ales cel Bio, dar efectul acestuia creste sinergic odata cu asocierea cu extractul Bio din frunze de maslin", a declarat Susana Laszlo, directorul companiei Cosmetic Plant. Gama are produse pentru toate varstele ce nu contin parabeni, silicon sau coloranti.

Preturile recomandate de vanzare pentru noile produse sunt: crema antirid BIOLIV Antiaging – 22,5 lei, crema hidratanta BIOLIV Hydra – 21 de lei, crema contur ochi BIOLIV Antiaging – 19,5 lei, Demachiantul &Tonic BIOLIV Clear – 15 lei.

Cosmetic Plant este o companie Infiintata in 1991 cu capital privat autohton.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content