FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bio Markt, de trei luni pe profit

Bio Markt, de trei luni pe profit

Magazinul Bio Markt, primul magazin din Romania cu produse 100% organice, parte a companiei Bio Markt Retail Group, din Timisoara, a inregistrat profit dupa un an de la deschidere, conform declaratiilor lui Cristian Onetiu, directorul general al companiei. Sortimentatia magazinului este alcatuita din peste 1000 de produse, de la produse alimentare proaspete si uscate, la mancare pentru nou-nascuti, cosmetice si produse igienico-sanitare.

De asemenea, incepand cu luna aprilie, compania a implementat conceptul de shop-in-shop in supermarketurile G’Market din Bucuresti.

In plus, Bio Markt Retail Group pune la dispozitia celor interesati si un sistem de franciza, incepand cu o investitie de 52.000 euro, care include investitia pentru amenajarea magazinului, investitia in stocul de marfa initial si taxa de franciza propriu-zisa, insa creste direct proportional cu spatiul magazinului.

BIO Markt Retail Group este o companie romaneasca ce distribuie exclusiv produse BIO la nivel national, cu o cifra de afaceri de 1 milion de euro in 2008, si face parte din Life Care, o companie cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in 2008.

Life Care este prima companie care detine exclusivitatea pentru Romania in ceea ce priveste comercializarea produselor cosmetice, a detergentilor biologici si a suplimentelor alimentare ale unora dintre cei mai importanti producatori de profil – Logocos, Alma Win, Dynamic Health. De asemenea, Life Care este implicata si in activitatea mai multor ONG – uri care au drept scop incurajarea fermierilor romani de a se indrepta catre aceasta directie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content