FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa sarbatoreste italieneste 13 ani in Romania

Billa sarbatoreste italieneste 13 ani in Romania

Billa Romania sarbatoreste impreuna cu bucatarul Giuseppe Daddio 13 ani de preyenta a lantului de magazine printr-o campanie dedicata bucatariei italiene. Astfel, intre 11 octombrie si 7 noiembrie, toti clientii Billa se vor putea inscrie in concursul "Mamma Mia! La Billa castigi mii de premii" care le poate aduce o excursie la Roma sau un scuter Vespa. Valoarea premiilor care vor putea fi castigate in cadrul campaniei aniversare depaseste 240.000 de lei.

Pentru a intra in cursa pentru marile premii si a fi mai aproape de stilul de viata italienesc, clientii Billa trebuie sa urmeze un mecanism foarte simplu. Astfel, pentru fiecare 40 de lei cheltuiti in oricare dintre cele 66 de magazine Billa din tara, clientii primesc un talon razuibil. Norocosii pot castiga instant 10.000 sorturi, iar prin tragere la sorti: 10 excursii de 2 persoane la Roma si 5 scutere Vespa.

"Prin campania "Mamma Mia! La Billa castigi mii de premii" ne dorim sa ii aducem pe clientii nostri mai aproape de stilul de viata italienesc, stilul de viata al lui Giuseppe. Astfel toti cei care pana la 7 noiembrie vor face cumparaturi din magazinele Billa vor beneficia de multe surprize si premii", a declarat Sabin Fane, director de marketing Billa Romania.

Reteaua de supermarketuri Billa face parte din grupul german de retail Rewe

REWE International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie. REWE mai opereaza supermarketuri si in alte 7 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Romania, Rusia, Slovacia si Ucraina.

La nivel international, REWE International AG are un numar total de 72.000 de angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12,44 miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central in Wiener Neudorf si opereaza retelele Billa , Merkur, Penny, Bipa si Adeg. Compania este de asemenea activa pe piata de turism din Austria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content