FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa Romania suporta TVA-ul in locul clientilor sai

Billa Romania suporta TVA-ul in locul clientilor sai

Billa Romania anunta mentinerea preturilor la nivelul anterior majorarii cu 5 procente a taxei pe valoare adaugata. Programul denumit „BILLA Romania ingheata TVA-ul! Preturi neschimbate la peste 1200 de articole!”va incepe joi, 1 iulie.

„Este o masura gandita in beneficiul clientilor nostri. Suntem constienti ca majorarea TVA-ului se va resimti in puterea de cumparare a romanilor si am hotarat sa-i ajutam pe toti cei care aleg sa cumpere de la Billa sa aiba o masa cat mai bogata chiar si pe timp de criza”, a explicat Sabin Fane, Director de Marketing al Billa Romania.

In conditiile in care producatorii din industria alimentara anunta ca nu pot suporta cresterea de 5% a TVA-ului, aceasta urmand a fi suferita doar de consumatorii finali, Billa Romania a decis sa vina in ajutorul clientilor sai. Astfel, peste 1200 de articole de importanta sociala din necesarul zilnic, comercializate de supermarketurile din lantul Billa Romania, precum: lapte, oua, faina, ulei si multe altele isi vor pastra preturile de raft anterioare modificarilor legislative.

In plus, promotiile Billa Plus (preturi mai mici la achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel) si articolele marcii proprii Clever vin in ajutorul cumparatorilor, prin mentinerea preturilor de raft practicate inainte de data de 1 iulie.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 15.000 magazine si 320.000 angajati in intreaga Europa. Acesta este reprezentat  in Romania si prin retelele Selgros si Penny.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content