FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa Romania deschide doua noi magazine si ajunge la 75 de supermarketuri

Billa Romania deschide doua noi magazine si ajunge la 75 de supermarketuri

Billa Romania va deschide, joi, doua noi magazine in Rasnov si Cernavoda, ridicand numarul retelei nationale la 75 de unitati. De la inceputul acestui an, compania a deschis cinci supermarketuri si a transferat un spatiu comercial, la Galati, catre reteaua XXL Mega Discount, ambii retaileri fiind controlati de grupul german Rewe.

Supermarketul situat pe Calea Brasovului numarul 1, din orasul Rasnov, se va deschide la ora 8:00 si va avea o sortimentatie de peste 8.500 de articole iar magazinul situat pe strada Cazarmii numarul 1, din orasul Cernavoda, se va deschide la ora 7:00 si va avea in oferta peste 7.000 de produse.

„Inaugurarea noilor magazine Billa continua strategia de expansiune acompaniei prin care ofera clientilor produse de calitate la cel mai bun pret si intr-o larga varietate de sortimente.Ne bucuram ca putem ramane aproape de consumatorii nostri din toata tara si vom continua sa identificam oportunitati de dezvoltare” a declarat, intr-un comunicat, Sorana Georgia, Director General Billa Romania.

Ambele magazine se vor deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 de lei din valoarea bonului de casa, clientii Billa Romania vor primi un bon valoric de 10 lei, in perioada 10 – 16 octombrie 2013.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 75 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Billa Romania este unul dintre cei mai importanti anagajatori din Romania si a creat pana in prezent peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content