FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa dezvaluie planurile de expansiune pentru CEE, inclusiv Romania

Billa dezvaluie planurile de expansiune pentru CEE, inclusiv Romania

Germanii de la Rewe Group au anuntat planurile de expansiune pentru divizia de supermarketuri ce opereaza sub brandul Billa. Retailerul intentioneaza sa deschida 13 noi magazine in Romania si pana la 10 noi unitati in Ucraina, potrivit Planet Retail. In total, Billa are in target marirea retelei sale din Europa Centrala si de Est cu 50-80 de magazine. De asemenea, conform unor anunturi anterioare, compania planuieste 10-15 deschideri si in Rusia.

In regiune, si in mod particular in Republica Ceha, Billa se pozitioneaza drept "in supermarket regional", a declarat Janusz Kulik, Rewe International Manager for Eastern Europe. In aceasta tara, furnizorii locali asigura peste 70% din sortimentatia prezenta in magazinele Billa.
 
In Romania, Billa este prezent din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti, in cartierul Titan. In prezent, reteaua numara in prezent 66 de magazine.
 
Rewe International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie. Rewe opereaza supermarketuri in alte 7 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Romania, Rusia, Slovacia si Ucraina. In anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12,44 miliarde de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content