FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa deschide un nou supermarket in Turda

Billa deschide un nou supermarket in Turda

La 1 decembrie 2009 se va inaugura un nou magazin Billa, in orasul Turda. Prin acest nou supermagazin reteaua Billa va ajunge la un numar de 40 de unitati operate in Romania. Supermagazinul este situat pe strada Revolutiei nr. 13-14, are un spatiu de vanzare de 1000 mp si ofera spre vanzare aproximativ 7.500 de articole.

Billa continua prin acest supermagazin promovarea noului concept bazat pe un aspect estetic si functional imbunatatit. Accesul direct in spatiul de vanzare asigura optimizarea fluxului de clienti, in timp ce reducerea suprafetelor vitrate garanteaza un confort termic sporit. Magazinul beneficiaza de tehnologii de refrigerare performante, incluzand ultimele modele de vitrine frigorifice.

O atractie la nivelul magazinului o constituie raionul Delicatese unde clientii gasesc o varietate mare de salate gata preparate, mezeluri si alte specialitati proaspete. Produsele sunt preparate pe loc in spatiile amenajate in incinta magazinului, in fluxuri distincte sub control permanent.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 12.000 magazine si 180.000 angajati in intreaga Europa .Acesta este reprezentat  in Romania si prin retelele Selgros si Penny.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content