FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa deschide primul sau magazin din Targu-Mures

Billa deschide primul sau magazin din Targu-Mures

Billa deschide primul sau magazin Targu-Mures, reteaua nationala operatrului de supermarketuri ajungand astfel la 64 de unitati. Noul magazin din Targu-Mures, situat pe  B-dul 1848, are un spatiu de vanzare de 840 mp, unde se gasesc peste 7.000 de articole.

„Ne bucuram ca a venit momentul deschiderii primului magazin Billa din Targu-Mures, un oras pe care ne doream demult sa il marcam pe harta retelei noastre nationale. Muresenii vor putea de acum sa se bucure de produsele si serviciile Billa Romania si sunt convinsa ca vor fi incantati de intreaga experienta de cumparaturi”, a declarat Sorana Georgia, directorul general al Billa Romania.

Magazinul Billa din Targu-Mures se deschide cu o promotie speciala de care clientii vor putea beneficia pana pe data de 4 iulie: pentru cumparaturi de peste 50 de RON vor primi un bon valoric de 10 RON pe care il vor putea folosi pentru noi cumparaturi in magazin.

Billa Romania, care face parte din grupul german de retail Rewe, este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti, in cartierul Titan.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content