FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa deschide cel de-al 50-lea magazin la Resita

Billa deschide cel de-al 50-lea magazin la Resita

Miercuri, 7 iulie, Billa Romania va deschide un nou supermarket in localitatea Resita, judetul Caras Severin. Prin acest nou supermagazin reteaua Billa Romania va ajunge la un numar de 50 de unitati operate in Romania.

Noul magazin de la Resita este situat pe B-dul Republicii nr 5-7 si are o suprafata de vanzare de 780 mp. Inaugurara acestei filiale inseamna crearea a peste 35 de noi locuri de munca pentru resiteni. Supermarketul de la Resita va pune la dispozitia clientilor sai peste 6.000 de articole. Magazinul beneficiaza de cele mai performante solutii de refrigerare, o zona de produse fresh si o vitrina cu alimente preparate si semipreparate.

„Resita era de mai multa vreme in vizorul nostru si suntem incantati ca am reusit sa aducem supermarketurile Billa si aici. Sunt increzator ca resitenii vor fi atrasi de produsele si promotiile noastre si ca magazinul Billa va satisface chiar si cele mai exigente cerinte”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.
Deschiderea supermarketului Billa din Resita va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale. Astfel, primii 500 de clienti care  achizitioneaza produse cu o valoare mai mare de 50 lei vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content