FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa deschide al doilea magazin din Targu Mures

Billa deschide al doilea magazin din Targu Mures

Billa Romania va inaugura sambata, 28 iunie, a doua unitate comerciala din Targu Mures, ridicand numarul retelei nationale la 82 de magazine.

 Noul magazin din Targu Mures are o suprafata de vanzare de aproximativ 500 de mp si va oferi clientilor o sortimentatie de 6.200 de articole precum fructele, legumele, produsele de panificatie si patiserie, dar si carnea proaspata.  

„Inaugurarea unui nou magazin Billa in Targu Mures continua strategia noastra de expansiune prin care oferim clientilor produse de cea mai buna calitate. Ne bucuram ca putem ramane aproape de clientii nostri din toata tara si vom continua sa identificam noi oportunitati de dezvoltare pe parcursul acestui an” a declarat Sorana Georgia, Director General Billa Romania.

Supermarketul se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casa, clientii vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 28 iunie – 2 iulie 2014. Clientii isi vor putea face cumparaturile la magazinul din Targu Mures de luni pana sambata, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 22

Billa este detinuta de grupul Rewe International AG si  este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 82 de magazine in cele mai importante orase din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content