FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BILLA deschide al 4-lea magazin din Galati

BILLA deschide al 4-lea magazin din Galati

BILLA Romania anunta deschiderea celui de-al patrulea supermarket al sau din Galati, pe data de 10 aprilie. Reteaua ajunge astfel la 63 de unitati operationale. Magazinul se va deschide in cadrul complexului comercial Winmarkt (amplasat pe pe Strada Domneasca), si va avea un spatiu de 531 mp, si peste 5.000 de articole listate.

Magazinul va oferi clientilor o gama foarte variata de produse, printre care: legume si fructe livrate proaspat in fiecare zi, produse de panificatie si patiserie coapte in cuptoarele proprii din magazin, produse preparate si semipreparate de la vitrina de Delicatese, un sortiment bogat de carne proaspata, precum si multe alte produse, de la alimente de baza sau bauturi si pana la articole de menaj.

BILLA este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, anul in care a deschis primul supermarket din Bucuresti. Compania are in prezent peste 3.500 de angajati in intreaga tara.

Reteaua de supermarketuri este detinuta de Rewe International,  liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie. REWE Group este prezent in 14 tari europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine ale sale au generat o cifra de afaceri de peste 53 miliarde de euro in 2010, cu un numar total de angajati de 330.000 de persoane.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content