FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Billa bifeaza magazinul numarul 3 in Constanta si ajunge la 72 de unitati

Billa bifeaza magazinul numarul 3 in Constanta si ajunge la 72 de unitati

Billa Romania anunta deschiderea unui nou magazin in Constanta, care va fi inaugurat pe 26 aprilie. Noul magazin de pe Strada Rascoala din 1907 este cel de-al 3 lea pe care BILLA il opereaza in Constanta si va oferi un spatiu de vanzare de 500 mp si peste 7.000 articole.

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continua, dovada fiind noul magazin pe care il vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanta. Locatia primului magazin deschis in anul 2013 a fost aleasa cu grija, Constanta fiind principalul centru economic din sud-estul Romaniei si un oras cu un potential ridicat de dezvoltare”, a declarat Sorana Georgia, Director General Billa Romania.

Magazinul se va deschide cu o promo?ie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa clientii BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. In plus, cei care calca pragul magazinului vor benefiicia de o multitudine de promotii speciale de deschidere. Orarul de functionare al noului magazin va fi de luni pana sambata, de la 7.00 la 23.00, iar duminica de la 7.00 la 22.00.

Billa, parte a grupului Rewe, este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 72 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Compania detine brandurile proprii Clever, My si Billa.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content