FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > BILLA, a 3-a inaugurare la Brasov, intr-o fosta locatie SPAR

BILLA, a 3-a inaugurare la Brasov, intr-o fosta locatie SPAR

Pe data de16 iulie, reteaua Billa va inaugura cel de al-3-lea magazin al sau din Brasov, in complexul comercial Star din centrul orasului. In aceeasi locatie a functionat pana de curand un supermarket Spar, operat in franciza de catre o firma cu sediul in Brasov, Retail D&I.

Noul supermarket Billa are un spa?iu de vanzare de 950 mp ?i listeaza peste 9.000 de articole. Prin aceasta inaugurare, reteaua de origine austriaca Billa a ajuns la 73 de unitati pe piata romaneasca. „Din dorinta de a ramane aproape de consumatorii din toata tara, Billa Romania va continua in decursul acestui an sa identifice oportunitati de dezvoltare, astfel incat tot mai multi clienti sa beneficieze de ofertele noastre” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA Romania.

Magazinul din complexul comercial Star se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 de lei din valoarea bonului de casa, clien?ii Billa vor primi un bon valoric de 10 lei, in perioada 16 iulie – 24 iulie 2013. In plus, retailerul a anuntat ca va avea mai multe promotii speciale la raft cu ocazia inaugurarii.
 
Billa este o retea detinuta de grupul german Rewe, care opereaza in Romania si discounterele Penny Market. Compania Billa Romania a raportat pe 2012 afaceri de 1,266 miliarde de lei, in crestere cu 12,3% fata de 2011, pe fondul expansiunii in 10 locatii noi pe parcursul anului trecut.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content