FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bilantul deschiderilor in comertul modern in luna septembrie

Bilantul deschiderilor in comertul modern in luna septembrie

Retailerii internationali s-au focusat pe extinderea retelelor in luna septembrie, fiind inaugurate in total 25 de unitati comerciale. Prima pozitie in topul celor mai expansivi retaileri este ocupata si luna aceasta de Mega Image care a deschis 11 magazine. Pe locul al doilea in clasament  se afla reteaua Profi care a inaugurat 6 locatii, iar pozitia a treia este detinuta de Carrefour care a bifat 3 noi unitati comerciale. De asemenea, Billa si Lidl au deschis si ele cate doua magazine, iar Kaufland a inaugurat un hypermarket.

  In luna septembrie, Mega Image s-a concentrat exclusiv pe extinderea retelei de proximitate, fiind inaugurate 11 magazine sub brandul Shop&Go. Cu aceste deschideri, numarul total al unitatilor din retea a ajuns la 349, dintre acestea, 174 apartinand segmentului de proximitate.

Reteaua Profi, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, a inaugurat 6 magazine, 5 in format standard si unul in format Profi City, bifand si primele locatii din Brad (jud. Hunedoara) si Sinaia (jud. Prahova). Prin aceste inaugurari, Profi a ajuns la pragul de 250 de locatii, in 121 de localitati.

Carrefour a deschis in luna septembrie un hypermarket si doua supermarketuri. Carrefour Vulcan a fost inaugurat in centrul comercial Vulcan, dezvoltat de NEPI, si este al noualea hypermarket al retailerului din Capitala. Cele doua supermarketuri au fost deschise in Drobeta Turnu Severin si Targu Mures, reteaua Carrefour Market ajungand la 81 de locatii. De asemenea, retailerul a anuntat integrarea in franciza a patru magazine din reteaua Alma, in judetul Bistrita Nasaud. In urma acestui parteneriat, reteaua Express ajunge la 47 de magazine, in timp ce franciza Carrefour destinata zonei rurale ajunge la sapte unitati comerciale.

Billa a inaugurat primele sale supermarketuri din Campulung si Sinaia, numarul unitatilor din reteaua nationala ajungand la 84. Lidl a deschis doua magazine in Bucuresti si Craiova si a ajuns la un numar total de 180 de locatii.

Retailerul german Kaufland a inaugurat cel de-al 96-lea hypermarket din retea in municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava. De la inceputul anului, Kaufland a mai deschis sase hypermarketuri noi, la Gherla, Targu Mures, Oradea, Targoviste, Arad si Bucuresti.

Accesati platforma www.universulderetail.ro pentru a urmari in timp real, gratuit, expansiunea retailerilor internationali in Romania. De asemenea, pentru analize mai detaliate puteti accesa aplicatia interactiva IKA Romania: www.ika.magazinulprogresiv.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content