FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bergenbier S.A. a organizat ,,Ziua Portilor Deschise" la fabrica din Ploiesti

Bergenbier S.A. a organizat ,,Ziua Portilor Deschise" la fabrica din Ploiesti

Bergenbier S.A. a organizat in premiera pe 2 octombrie 2010, “Ziua Portilor Deschise” la fabrica sa din Ploiesti. Evenimentul a reunit oficialitati ale Municipiului Ploiesti, ale Judetului Prahova si reprezentanti ai mass media locala si centrala care, alaturi de publicul larg din Ploiesti, au descoperit culisele producerii berilor din portofoliul Bergenbier S.A.

Reprezentantii Bergenbier S.A. – echipa de management impreuna cu angajatii fabricii - au fost prezenti pe tot parcursul zilei pentru a–si intampina oaspetii, peste 1000 la numar, pentru a le oferi informatii specifice despre istoricul si producerea berii si pentru a gazdui turul fabricii.

Inaugurata in decembrie 1998, fabrica Bergenbier Ploiesti detine in prezent intreaga capacitate de productie a Bergenbier S.A. si reprezinta  un investitor cheie in Prahova. Dotata cu tehnologii de ultima ora care isi dovedesc performanta atat in ceea ce priveste liniile de productie si imbuteliere cat si in ceea ce priveste normele de protectie a mediului inconjurator, fabrica Bergenbier Ploiesti are un sistem propriu de management al securitatii in munca si mediu certificat in conformitate cu standardele ISO 18001 si ISO 14001, fiind una dintre cele mai putin poluante fabrici din Ploiesti.

La fabrica Bergenbier Ploiesti se produc marcile: Bergenbier, Noroc, Stella Artois, Beck’s, Beck’s Green Lemon si Lowenbrau. Pe poarta fabricii ies in medie 1500 de tiruri cu bere lunar ce asigura distributia pe intreg teritoriul tarii.
Producatorul Bergenbier a intrat pe piata locala in 1994 iar in prezent numara peste 730 angajati si dispune de o retea de distributie nationala. Bergenbier S.A. produce si promoveaza marcile Bergenbier, Stella Artois, Beck's, Löwenbräu si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Bergenbier SA este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, ocupand pozitia a 3-a in industria berii in anul 2009 (conform MEMRB). Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni din alte 8 tari din Centrul si Estul Europei din domeniul producerii si distribuirii berii.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content