FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bergenbier are website corporate

Bergenbier are website corporate

Producatorul de bere  Bergenbier S.A., controlat de grupul nord-american Molson Coors, si-a lansat vineri un website corporate care va include informatii relevante despre activitatea sa, marcile din portofoliu, noutati despre companie, initiative de responsabilitate sociala, oportunitati de angajare, precum si linkuri relevante.

Noul website corporate al companiei Bergenbier S.A. este disponibil la adresa www.bergenbiersa.ro . Acesta a fost gandit ca o platforma de comunicare pentru toate activitatile si marcile companiei si va furniza informatii atat pentru consumatori cat si pentru jurnalisti, parteneri de afaceri, actionari sau potentiali angajati.

„Mediul online a cunoscut cea mai mare crestere in ultimii ani si desi marcile noastre sunt bine reprezentate in acest mediu dinamic, am simtit nevoia de a concentra informatiile si noutatile companiei sub aceeasi umbrela. Pentru o vedere de ansamblu asupra companiei noastre, pentru a afla istoria noastra, marcile noastre, noutati despre toate campaniile noastre, exista de acum incolo o singura adresa: www.bergenbiersa.ro”, spune Ileana Dumitru, Legal & Corporate Affairs Director, Bergenbier S.A.

Cele mai relevante informatii de pe site sunt:

  •   istoria companiei ca unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Romania
  •   noutatile companiei- pentru jurnalisti si pentru consumatori
  •   informatii despre marcile din portofoliu si campaniile actuale
  •   initiative de responsabilitate sociala
  •   documente pentru actionarii companiei
  •   oportunitati de angajare in cadru companiei
  •   date de contact

Bergenbier S.A. este unul dintre principalii producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti iar echipa numara aproximativ 600 de angajati. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume.    

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier si Noroc si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s si Löwenbräu. Alaturi de acestea, compania importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content