FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Berea Noroc, disponibila acum la doza si la PET de 2,5 litri

Berea Noroc, disponibila acum la doza si la PET de 2,5 litri

Noroc lanseaza doua ambalaje noi – doza si PET-ul de 2,5 l. Pe langa acestea, berea va fi disponibila, ca si pana acum, in ambalaje de sticla (0,5 l) si PET (1 l) in K.A (magazine mari), comertul traditional si HoReCa.

„Introducerea noilor ambalaje Noroc la doza si la PET de 2,5 l este un pas firesc in evolutia brandului, dupa ce in 2009 marca si-a schimbat identitatea vizuala, adoptand o infatisare moderna. Ceea ce ne-am dorit a fost sa intregim portofoliul de variante pentru Noroc, brandul de bere ce a avut o evolutie constanta dar sigura inca de la lansarea din 2000, si sa consolidam astfel marca pe segmentul in care activeaza.” a declarat Tiberiu Mercurian, Director Marketing Bergenbier S.A.

Noile ambalaje Noroc - la doza si la PET de 2,5 l - pastreaza elementele traditionale ale marcii. Cu un grad alcoolic de 4,9% obtinut in urma unui proces de fabricatie ce include cele mai bune ingrediente naturale: apa, malt, orz, malai, hamei, Noroc este recunoscuta ca o bere lager racoritoare cu o usoara aroma de orz si hamei.

Marca Noroc este cea mai tanara marca din portofoliul Bergenbier S.A., fiind lansata in luna mai a anului 2000. Noroc a fost premiata cu medalia de bronz la Australian Beer Awards pentru calitatea lichidului.

Producatorul Bergenbier a intrat pe piata locala in 1994. In prezent, BERGENBIER S.A. dispune de o retea de distributie nationala, produce si promoveaza marcile Bergenbier, Stella Artois, Beck's, Löwenbräu si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content