FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Benzi depilatoare Farmec pentru picioare fine

Benzi depilatoare Farmec pentru picioare fine

Farmec Cluj-Napoca lanseaza un nou produs - benzile depilatoare cu ceara naturala la rece si extract de galbenele. Pachetul include 14 benzi pentru indepartarea rapida a parului nedorit si doua servetele cu ulei de Aloe Vera, pentru curatarea  resturilor de ceara de pe piele.

“Femeia moderna asteapta de la un produs pentru depilare sa ofere rezultate rapide, de durata si sa reprezinte o solutie cat mai comoda” explica Mihaela Turdean, director general Farmec Cluj-Napoca. „In portofoliul nostru avem astfel de produse - cremele depilatoare Farmec - , cu extracte naturale, iar acum am adaugat un set de benzi depilatoare usor de utilizat, care ofera un raport bun pret-calitate”.

Benzile depilatoare Farmec sunt solutii rapide si practice, delicate cu pielea, fiind ideale pentru femeile care nu au timp sa ajunga la salonul de cosmetica sau a caror piele nu tolereaza ceara calda. Noul produs, rapid in utilizare, este potrivit pentru situatii neprevazute sau pentru bagajul de vacanta.

Ingredientele active naturale, precum extractul de galbenele, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si antiinflamatoare, recomanda benzile depilatoare inclusiv pentru pielea sensibila. Uleiul de aloe vera aduce un plus de valoare produsului datorita proprietatilor sale nutritive si hidratante.
 
Benzile depilatoare sunt realizate pentru Farmec de Iberpacking Contract Manufacturing SL Spania, sub marca proprie si sunt disponibile la un pret recomandat de 8,5 lei.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator 100% romanesc de  cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm. Produsele Farmec sunt prezente in tari de pe toate continentele lumii, cum ar fi Ungaria, Polonia, Serbia, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Italia, Spania, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Iordania, Thailanda, Japonia, SUA si Canada. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania Farmec SA Cluj-Napoca detine Certificatul International de Calitate ISO 9001.

In 2008, Farmec a realizat o cifra de afaceri de 24,5 milioane euro. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale asupra marcii Gerovital, in urma achizitionarii lor de la compania Gerovital Cosmetics.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content