FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Beck's te invita la concertul Depeche Mode, 16 mai, Parcul Izvor!

Beck's te invita la concertul Depeche Mode, 16 mai, Parcul Izvor!

In perioada 1 aprilie - 15 mai 2009, Beck’s deruleaza o promotie la nivel national ce ofera consumatorilor ocazia de a castiga invitatii la concertul Depeche Mode sau iPod-uri shuffle. In total sunt oferite 2500 de invitatii la concertul formatiei britanice din 16 mai, care va avea loc in Parcul Izvor din Capitala si 1000 iPod-uri shuffle de 2GB, personalizate Beck’s.

Promotia dispune de o mecanica integrata, in care posibilitatea de inscriere este oferita atat prin SMS cat si prin intermediul site-ului www.becks.ro. Pentru a castiga unul dintre cele 3500 de premii, consumatorii trimit prin SMS, la numarul 1866, codurile alfanumerice pe care le vor regasi sub capacele sticlelor de Beck’s 0,5L, 0,33L si dozelor 0,5L. Cumparatorii trebuie sa pastreze capacul cutiei/sticlei si, daca au fost desemnati castigatori, vor fi validati prin Infoline (Numar de telefon cu tarif normal la care consumatorii pot afla detalii despre promotie), iar premiul le va fi trimis prin curier.
Promotia nationala cuprinde atat canalele HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), key accounts (supermarket, hypermarket) cat si magazinele alimentare traditionale.
Consumatorii Beck’s descopera campania si premiile prin intermediul celor mai cunoscute si eficiente canale de comunicare: spot TV, spot radio, outdoor, materiale de semnalizare la raft, internet. Lansat cu aceasta ocazie, site-ul www.becks.ro ofera suplimentar consumatorilor sansa de a castiga 20 de invitatii VIP si 90 de invitatii la gazon A la concertul Depeche Mode, precum si oportunitatea de a intra in culisele acestui eveniment unic, demonstrand ca sunt adevarati fani Beck’s si Depeche Mode. (pentru detalii vizitati www.becks.ro). 

Prezenta Beck’s in spatiul internet prin intermediul site-ul www.becks.ro, vizeaza apropierea de publicul tanar pentru care universul web a devenit un mijloc cotidian de cautare a informatiei.

“Cand am ajuns la crearea mixului de comunicare, am tinut cont de profilul consumatorilor carora li se adreseaza marca. Beck’s se adreseaza unui target tanar, dinamic, mereu in miscare, in cautarea provocarilor si a distractiei, de aceea mediul online este o componenta importanta in comunicarea noastra, asa ca am ales sa lansam site-ul www.becks.ro o data cu aceasta promotie nationala”, a declarat Adrian Ciulei, Brand Manager Beck’s.

Informatii Beck’s

Produsa in stricta concordanta cu Legea Germana a Puritatii Berii (Reinheitsgebot) si obtinand intocmai caracteristicile distincte ale berii: gust racoritor, proaspat, caracteristic Pils, Beck’s este cea mai exportata marca germana, prezenta in peste 100 de tari.
In anul 2002, Romania era prima tara din Europa care primea acceptul de a produce pe plan local brandul premium Beck’s, iar in mai 2008, InBev Romania intra pe segmentul berilor cu arome, prin lansarea pe piata romaneasca a unei combinatii unice de bere premium cu gust racoritor de lamaie: Beck’s Green Lemon. Romania devenea astfel cea de a 4-a tara din lume care lansa Beck’s Green Lemon (dupa Germania, Italia si Anglia).
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content