FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Beck's pune in joc 4 BMW-uri in promotia nationala demarata pe 11 august

Beck's pune in joc 4 BMW-uri in promotia nationala demarata pe 11 august

Brandul de bere Beck’s, detinut de Bergenbier SA, deruleaza intre 11 august - 30 septembrie 2014 o campanie nationala cu premii constand in patru autoturisme BMW seria 1.


Pentru a se inscrie in promotia nationala, consumatorii trebuie sa introduca codul aflat sub capacele sticlelor sau sub cheitele dozelor de Beck’s si Beck’s Green Lemon pe www.becks.ro sau il pot trimite prin SMS la 1750. 

„Prin noua promotie nationala Beck’s ne-am dorit sa aducem calitatea germana mai aproape de consumatorii romani. Alegand berea germana numarul 1 in lume, iubitorii acestei marci au ocazia sa castige masina germana numarul 1 in lume, recunoscuta pentru spiritul sau dinamic, nonconformist, asemanator spiritului Beck’s”, spune Mihai Bonca, directorul de marketing al Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. se numara printre cei mai mari trei producatori de bere de pe piata romaneasca. Acesta opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti si are aproximativ 600 de angajati in total. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume.
           

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content