FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Bazarul condimentelor" din real,- Hypermarket, de la proiect-pilot la implementare in toata reteaua

"Bazarul condimentelor" din real,- Hypermarket, de la proiect-pilot la implementare in toata reteaua

Conceptul „Bazarului Condimentelor”, lansat de real,- Hypermarket initial sub forma de proiect-pilot in 2010, a fost reconfigurat si extins, datorita reactiilor pozitive primite din partea clientilor, spun reprezentantii retailerului. Noul concept propune o experienta de cumparaturi imbunatatita, o prezentare prietenoasa, oferind clientilor ocazia achizitiei de condimente la vrac, in cantitatile dorite si la preturi competitive.

„Proiectul-pilot, la real,- Pallady, a avut un succes extraordinar, ceea ce ne-a incurajat sa incepem implementarea lui in toata reteaua. Pe langa posibilitatea cumpararii la vrac a condimentelor, Bazarul vine cu o atmosfera iesita din tiparele unui format clasic de magazin, intrucat aduce putin din farmecul unui adevarat bazar oriental, unde poti vedea si mirosi condimentele, poti sa le compari, poti sa cumperi in cantitatile pe care le doresti, in functie de nevoi si preferinte. Varietatea sortimentului de condimente va face din noul nostru bazar un taram promis pentru toti cei care gatesc si doresc sa-si puna la incercare fantezia in bucatarie. Acesta este plasat langa piata de legume si fructe si atrage intai de toate prin aspect, prin culoare si prin arome, dar la fata locului, clientii vor observa, fireste, si avantajul preturilor, semnificativ mai mici decat cele ale produselor similare ambalate”, a spus George Bondar, Category Manager Culinary la real,- Hypermarket Romania.

Noul concept al „Bazarului Condimentelor” este implementat la 3 magazine: Bucuresti Pallady, Ploiesti si Galati iar in perioada imediat urmatoare vor fi finalizate amenajarile la magazinul Constanta Sud. In scurt timp, conceptul va fi disponibil in alte 7-8 unitati din tara, tinta finala fiind implementarea sa la nivelul intregii retele de 24 de hipermarketuri. Sunt comercializate 52 de articole permanente si altele 10 sezoniere, printre care se regasesc condimente clasice, utilizate frecvent in bucataria romaneasca si internationala (piper, cimbru, rozmarin, busuioc, marar, oregano, curry etc.), precum si articole de nisa sau exotice (de ex.: piper roz boabe, piper verde boabe, amestec de zarzavaturi pentru ciorba si bors etc.) Pentru viitor, real,- ia in considerare posibilitatea de a imbogati oferta „Bazarului” si cu produse complementare, precum rasnite, vase de depozitare, mojare etc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content