FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bavarom a devenit reprezentant oficial al berii nepasteurizate Bernard

Bavarom a devenit reprezentant oficial al berii nepasteurizate Bernard

Bavarom a devenit reprezentant oficial in Romania pentru producatorul ceh de bere Bernard. Berea cu acelasi nume este un brand premium in Cehia si se va vinde in Romania in sticle cu dop ceramic de 50 cl.

„Am decis sa aducem berea Bernard in Romania pentru ca este o bere cu o particularitate care o diferentiaza, in sensul ca este bere nepasteurizata; o caracteristica pe care nu o poti gasi acum pe rafturile magazinelor noastre” declara Costin Ghindea, directorul general Bavarom.

In prezent Bernard este listata in Auchan si Cora si va ajunge in scurt timp si in celelalte conturi. Berea Bernard este prezenta in Romania cu trei sortimente: Premium Lager, Celebration si Neagra. Bernard este o bere neaditivata, nepasteurizata, cu o valabilitate de 8 luni. Bernard este produsa dupa o reteta ceha traditionala, care este folosita din jurul anului 1500, unei sticle de Bernard trebuindu-i mai multe saptamani sau chiar luni de zile pentru a fi maturata.

Bavarom Trading srl s-a infiintat in anul 2003 pentru activitati de import si distributie de bauturi alcoolice si nealcoolice. Bavarom Trading detine o retea de distributie activa in majoritatea zonelor importante ale tarii, cu prezenta in marile lanturi de magazine, precum: Carrefour, Cora, Real, Selgros, Kaufland, Billa, Mega Image, Angst, Auchan etc.

Portofoliul Bavarom numara berea olandeza Bavaria, Paulaner din Germania, Sapporo din Japonia, La Trappe din Olanda, Tsingtao din China, berea numarul 1 in Mexic, Sol, dar si Dos Equis, Newcastele Brown Ale si John Smiths din Anglia si Murphy’s din Irlanda. Portofoliul sau mai cuprinde cidrul Ecusson din Franta, cidrul din Anglia Strongbow si bautura energizanta B52.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content